Výstava fotografií v InGarden fotoklubu Černá slunečnice

Od 2. září bude v prostorách školicího centra InGarden v Praze 10 instalována výstava fotografií. Ve výstavní kolekci jsou formou autorských miniprofilů zastoupeny, kromě krajiny, i další žánry, jako jsou makrofotografie, sportovní, portrétní a dokumentární snímky či akty, zátiší a architektura. Vystavované exponáty potvrzují, že vedle sebe může existovat barevná a černobílá fotografie a dokonce se vhodně doplňovat.

O fotoklubu Černá slunečnice:
Profilujeme se jako sdružení fotografů, které vzniklo spontánně v listopadu roku 2000. Všichni členové se kloní k poctivému řemeslnému provedení fotografie, které je předpokladem, ba dokonce nutností pro zhotovení finálních digitálních tisků nejvyšší kvality. Za vše hovoří úspěchy v podobě mnoha míst na pomyslných stupních vítězů v rámci pravidelných soutěží vyhlašovaných fotografickými časopisy nebo nejrůznějšími institucemi. Některá jména vystavujících členů možná budete znát ze samostatných autorských výstav.

llona Cíchová, Ivanka Čištínová, Petra Kamenická, Pavlína Klazarová, Ivan Bumba, Jaromír Čištín, Martin Klika, Miloslav Kokeš, Josef Lončák, Petr Pazour, Aleš Zídek, Michal Hejna.

O výstavě fotografií:
45 fotografií ke shlédnutí
možnost zakoupit vystavené autorské originály
výstava je otevřena od 2. září do 13. října 2010
pondělí až pátek vždy od: 9,00 - 17,00 hodin