Aktivity pro děti a jejich maminky

Školicí firma SHOCK a mateřské centrum Myšák připravilo pro děti a jejich maminky na podzimní dny několi aktivit, které budou probíhat ve školicím centru InGarden, Nad Primaskou 292/45, Praha 10 - Strašnice.

Školení první pomoci pro maminky na MD
Pondělí 25.10. 2010 v době 15-17 hodin
Úterý 26.10. 2010 v době 9-11 hodin

Cena 400kč (v ceně kurzu hlídání vašeho dítěte a osvědčení o absolvování kurzu)
Tréningové materiály: příručka první pomoci (možnost zakoupení),
výukový model nácviku umělého dýchání, domácí lékárna (možnost zakoupení)

Víte, co dělat, když dítě sní nebo vypije nějaký prostředek v domácnosti nebo sní jedovatou rostlinu nebo její plod? Na všechny tyto a mnoho dalších otázek Vám odpoví poutavou formou odborníci na problematiku první pomoci a záchranáři, kteří se soustředí na úrazy v domácím prostředí. Kurzy první pomoci jsou připraveny s FN Brno. V porovnání se standardními kurzy první pomoci se zaměříme na detailnější vysvětlení postupů a specifik, které úrazy dětí přináší. I když si asi všechny maminky přejí, aby se do situace, kdy bude ohroženo zdraví jejich dítěte nedostaly, opatrnosti a předvídavosti není nikdy nazbyt… Právě proto by všechny maminky měly umět poskytnout alespoň základní první pomoc. Součástí kurzu je také nácvik umělého dýchání a nepřímé srdeční masáže na dospělém i dětském výukovém modelu.
Statistiky vyspělých zemí ukazují, že znalost rizikových situací a následná prevence a ochranné pomůcky, mohou výrazně snížit riziko závažných úrazů. Úraz se může stát během chvilky, ale jeho následky mohou rodinu provázet i celý život dítěte.
Závěr kurzu bude věnován chování dítěte v autě a předcházení možným nepříjemným situacím s dítětem v autě.

Cvičení miminek od 3 měsíců a dětí do 3 let
Každý čtvrtek od 23.9. - 9.12.2010 v době 8-12hodin
(1 lekce 100kč/permanentka 10 lekcí 800kč)

Znaková řeč pro slyšící batolata Baby Signs
Úterý 5.10. 2010 9-11hodin - Seminář pro rodiče
Úterý 12.10.-23.11. 2010 v době 9-11hodin - Znakování se zpěvem a hrou
Cena Semináře A- 499kč – pracovní sešit,přehled znaků na lednici+ 100kč příplatek za 2.rodiče, B- 879kč – pracovní sešit, přehled znaků na lednici, videoslovník na DVD, 4 leporela, video moje oblíbené znaky.

Cena Znakování se zpěvem a hrou – 6 lekcí x 120kč tj. 720kč a materiály A- 300kč – zpěvník a CD, B- 1000kč – zpěvník a CD, video moje 1.znaky, zalam.soubor znaků, 2 leporela, plyšová taštička BeeBo.
Účast nahlašte nejpozději týden předem vzhledem k objednání materiálů!

www.shock.cz